See veebileht kasutab küpsiseid (cookies). Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt.

Nõustun
Uus pood, uus menüü

11.01.2019

Uus poekontseptsioon toob fookusesse toidu

Circle K uuendab lähiaastatel kõikide oma Eestis asuvate mugavuspoodide kontseptsioon, suurendab kohapeal valmistatava värske ja kvaliteetse toidu valikut ning hakkab esmakordselt pakkuma valitud jaamades ka tooteid Mehhiko köögist.

Circle K avas täna esimese uue toidukontseptsiooni ja sisekujundusega teenindusjaama mugavuspoe Tallinnas Mustamäel. Lähiaastatel on plaanis uuendada kõik 60 mugavuspoodi ja koguinvesteeringu maksumus on ligikaudu seitse miljonit eurot.

“2017 aastal uuendasime oma teenindusjaamade välisilmet ja võtsime kasutusele uue kaubamärgi Circle K. Nüüd on kätte jõudnud aeg uuendada ka meie mugavuspoodide kontseptsiooni, viimaks need vastavusse sellega, mida pakume - lihtsa poe asemel oleme juba ammu muutunud pigem söögikohaks. Tahame oma klientidele pakkuda senisest uuemat ja põnevamat toitlustuskogemust ja selle saavutamiseks viime oma poodide sisu ja vormi ning tootevaliku lähiaastatel uuele tasemele. Soovime, et igal teenindusjaama külastaval kliendil oleks Circle K näol olemas õdus ja mugav koht, kus ta on  ööpäevaringselt  oodatud, võimalus head kohvi ja värsket toitu nautida ning teel olles peatus teha,” ütles Circle K peadirektor Kai Realo.

Lisaks Mustamäe jaamale saavad jaanuaris-veebruaris uuenenud siseilme ning kontseptsiooni ka Tallinna piiril asuva Peetri, Tartu Turu ning Virumaa Haljala teenindusjaamad. Uutes jaamades tõstab Circle K kohapeal valmistatava värske toidu osakaalu, hakkab lisaks praegusele valikule pakkuma otse kliendi silme all tehtavaid võileibu ning valitud jaamades lisaks Mehhiko toitu ja baristakohvi.

“Üha kiirema elutempo juures on inimeste jaoks järjest olulisem, et toit oleks värske, tervislik ja tasakaalustatud, kuid samas ka maitseküllane. Mehhiko köök kuulub Tai, Itaalia ja Hiina köögiga maailma kõige populaarsemate hulka, aga Eestis on see täna veel üsna avastamata ning seetõttu otsustasime tuua klientideni just valiku Mehhiko köögist – kohapeal valmistatakse nii burrito’d kui quesadilla’d,” selgitas Circle K kaubandusdirektor Diana Veigel.

Kõik Circle K teenindusjaamad on endiselt avatud ööpäevaringselt. Menüüst on võimalik tellida kohapeal valmistatavaid võileibu, hot doge, burgereid ja vrappe nii vegantoidu austajatele kui lihasõpradele. Mehhiko köögi valikut ja barista kohvi pakutakse klientidele valitud jaamades esialgu päevasel ajal, mil kliendid ootavad laiemat tootevalikut lõunaks.
Sule

Muuda keel